Time needed: 1-2 h

Kinuski-suklaapiirakka ja tuotearvontaa! Tervetuloa uusille antipastaa.fi -sivuille!

Jihuu! Tässä se viimein on, Antipastaa.fi, josta olen haaveillut jo vuoden päivät. Hitaasti, mutta varmasti ja satunnaisesti takkuillen iso työ on saatu valmiiksi ja tässä...

Kinuskiset puolukka-pakurivälipalapatukat

Näin vuoden alussa moni on todennäköisesti tehnyt jos jonkinmoisia lupauksia kuluvalle vuodelle. Lähipiirissäni nuo lupaukset liittyvät useimmiten terveellisempään elämään. Joku vähentää sokerin käyttöä, toinen taas...

Viljaton tiikerikakku

Tuttu oli kokeillut tiikerikakun valmistusta ilman sokeria ja viljoja käyttäen erytritolia eli Karppisokeria ja mantelijauhetta. Sain soiton ja pyynnön, josko voisin...

Broilerimurekemuffinssit kurpitsa-omenatäytteellä

Blogi ei ole päivittynyt useampaan viikkoon. Kyse ei ole siitä, että olisin lopettanut, vaan siitä, että sivuille tulee muutoksia, jotka ovat vieneet aikaa hävyttömän paljon....

Lähes täydelliset uunibataattiranskalaiset

Bataatti soveltuu täydellisesti ranskalaisten valmistukseen, sillä se sisältää perunan tapaan tärkkelystä, joka tekee ranskalaisten pinnasta rapean. Bataatti on maultaan makeaa, joten siihen sopii hyvin voimakkaammat...

Itse tehdyt maidottomat Kinder Buenot

Loman jälkeen blogi palaa taas normaaliin rytmiin. Itse tehtyjen sokerittomia, viljattomien ja maidottomien makeisten valmistuksessa on tänään vuorossa Kinder Bueno -patukat eli suklaakuorrutteisen rapean keksin...

Katukivikakku kaurajauhoilla ja mansikkahillolla

Tässä kolmas versio katukivikakusta, joka oli mummuni luottoresepti. Aikaisemmin tein kyseisen piirakan sekä kookosjauhoilla käyttäen Yesdelin sokeritonta...

Yhden raaka-aineen banaanijäätelö

Banaanijäätelön valmistus on ollut listalla jo pitkään, mutta aina se on siirtynyt. Edellinen blenderihän hajosi banaanijäätelökokeilun seurauksena. Jäätelön ohje on maailman...

Vegaaniset miljonäärin neliöt ja 1000000 kävijää!

KIITOS, KIITOS, KIITOS! Blogini saavutti ensimmäisen miljoonan kävijänsä eilen noin klo 14.10! Aikaa siihen meni kaikkiaan 1 vuosi, 4 kuukautta ja 10 päivää. Muistan vielä, kun...

Saksalaishenkinen “peruna”salaatti retikasta

En ole koskaan erityisemmin välittänyt perunasalaatista. Se on ihan hyvää, muttei ikinä ole herättänyt suurempia tunteita. Blogimaailmassa perunattomien perunaruokien valmistus on...

Ota yhteyttä

OTA YHTEYTTÄ
Haluatko antaa palautetta? Haluatko tehdä kanssani yhteistyötä? Onko sinulla reseptitoiveita tai kysyttävää ruuanlaittoon, leivontaan tai raaka-aineisiin liittyen? Otathan rohkeasti yhteyttä! anna (@) antipastaa.fi

Ota yhteyttä lomakkeella