Annoskoko: 3 annosta

Peltikaali

Peltikaali on jo monille tuttu juttu, mutta tulipa kirjoitettua resepti silti tännekin. Peltikaali on kuin pellillä kypsennetty irtonaisempi versio kaalilaatikosta. Jauheliha...

Balsamicolla ja vaniljalla maustetut broileripihvit

Innostun aina kaikista vähän tavanomaisesta poikkeavista resepteissä ja palan halusta kokeilla uusia makuja ja makuyhdistelmiä. Tykkään yhdistellä sellaisiakin makuja ja raaka-aineita, joita ei ole usein...

Paahdetut kikherneet

Näin paahdettujen kikherneiden ohjeen Pirkka-ruokalehdessä jokin aika sitten. Idea oli mielestäni kiva, joten päätin kokeilla sitä ja sehän toimi mainiosti. Nämä...

Paras ankkasalaatti

Sain Gdanskissa elämäni parhaimman ankkasalaatin. Vaikka salaatti itsessään oli aika yksinkertainen, siinä oli kaikki elementit...

Hapanimelä possuwokki

Vaikka pidän kovasti aasialaisesta ruoasta ja teen sitä myös usein, tajusin juuri, etten ole vielä ikinä kokeillut hapanimelän ruoan valmistusta sokerittomasti. Asiahan pitää korjata välittömästi!...

Broilerisalaatti thaimaalaiseen tapaan

Tämän salaatin inspiraation lähteenä toimii thaimaalainen laab-salaatti (tai larb kirjoittajasta riippuen). Se on erittäin tulinen, yleensä possusta valmistettu jauhelihasalaatti, joka ei kyllä juurikaan muistuta eurooppalaisia...

Itämainen possuwokki

Pikapaistetut ruuat ovat minulle arkiruokaa, sillä ne ovat nopeita ja helppoja valmistaa. Ainekset voi pilkkoa jääkaappiin vaikka edellisenä päivänä, jolloin seuraavana päivänä niistä saa pikaisesti...

Helppo avokado-vaniljavanukas

Avokado on tällä hetkellä trendikästä. Se on myös terveellistä ja halpaa ja sopii miedon makunsa ansiosta moneen ruokaan. Se tuo kermaisuutta ja täyteläisyyttä smoothieen, raakakakkuun...

Antipastaa, olkaa hyvät!

Olen pienestä pitäen ollut äärimmäisen kiinnostunut ruuanlaitosta ja leipomisesta ja kehitellyt uusia reseptejä jo lapsesta asti. Kokeiltuani maidotonta, sokeritonta ja viljatonta ruokavaliota reilu vuosi sitten,...

Ota yhteyttä

OTA YHTEYTTÄ
Haluatko antaa palautetta? Haluatko tehdä kanssani yhteistyötä? Onko sinulla reseptitoiveita tai kysyttävää ruuanlaittoon, leivontaan tai raaka-aineisiin liittyen? Otathan rohkeasti yhteyttä! anna (@) antipastaa.fi

Ota yhteyttä lomakkeella